Nieuwe Wet franchise 2021

De nieuwe Wet franchise brengt nieuwe rechten en verplichtingen met zich mee. In de online introductiecursus ‘Introductie Wet franchise’ en verdiepingscursus ‘Verdieping Wet franchise’ van PO-Online bespreken docenten mr. Tessa de Mönnink en mr. Annelies van Zoest de ontwikkelingen rondom deze nieuwe wet.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Nieuwe Wet franchise 2021

In de cursus ‘Introductie Wet franchise’ gaan mr. Tessa de Mönnink en mr. Annelies van Zoest in op de totstandkoming van de wet, de structuur alsmede de diverse artikelen van de Wet franchise die onderdeel zullen uitmaken van Boek 7 BW.

In de aansluitende cursus ‘Verdieping Wet franchise’ gaan de docenten dieper in op de belangrijkste onderwerpen in de Wet franchise. Tevens maken zij inzichtelijk, op basis van hun jarenlange ervaring, wat een praktische manier is om om te gaan met deze nieuwe wet.

Start nu en begin het jaar goed!

Het volgen van deze cursussen rondom de nieuwe Wet franchise kan bij afsluiting van een abonnement bij PO-Online. U heeft keuze uit meerdere abonnementen. Wanneer u een abonnement afsluit, krijgt u een heel jaar lang onbeperkt toegang tot een ruim aanbod van meer dan 260 kwalitatieve cursussen, gemaakt in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

Bekijk hier welk abonnement het beste bij u past.

 Wilt u eerst een gratis online proefcursus uitproberen?

Ervaar nu zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Wij bieden u uit ons uitgebreid cursusaanbod vrijblijvend een selectie van 5 proefcursussen aan die u gratis kunt volgen. Voor 1 proefcursus naar keuze ontvangt u bovendien 1, 2 of 3 PO-punten.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 260 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

  • Onbeperkt uw PO-punten behalen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Wilt u kennismaken met de online nascholing van PO-Online? Vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar een gratis cursus of wilt u meer informatie?

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top