Nog 2 dagen om je in te schrijven voor de STEP In-housedagen!

Delen:

Altijd al kennis willen maken met meerdere advocatenkantoren? Om te kijken wat bij je past of juist niet bij je past? Welk rechtsgebied je toch het meeste aanspreekt? En welke mogelijkheden een kantoor te bieden heeft?

Schrijf je dan nu in voor de STEP In-housedagen via www.stepweb.nl, om op een informele en toegankelijke manier een kantoor te leren kennen. Zeker als je op zoek bent naar een student-stage, werkstudentschap of advocaat-stage, is dit een ideale manier om contact te leggen met een kantoor en jezelf te laten zien. In onze agenda vind je alle deelnemende kantoren en bijbehorende data. Meer informatie over de kantoren en de STEP In-housedagen vind je op onze website www.stepweb.nl.

Naast de In-housedagen organiseert STEP twee gratis workshops in samenwerking met Qompas en Hellotest. Qompas geeft een sollicitatietraining gericht op de Zuidas en Hellotest biedt een E-assessment training aan: de ideale voorbereiding op jouw sollicitatie.

Inschrijven voor de In-housedagen en/of workshops kan tot en met zondag 3 november via www.stepweb.nl. Inschrijven is kosteloos en kost slechts een paar minuten: upload je CV en cijferlijst en kies de kantoren waarmee jij kennis wilt maken. Je kunt je met één inschrijving aanmelden voor 1 tot 7 kantoren.

We zien je op de In-housedagen!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven