NVRA organiseert hét event voor juristen, op 21 juni in Bunnik

Delen:

Onder de naam ‘Het ZomerGerecht 2019’ organiseert de NVRA (Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs) hét event voor juristen om inhoudelijk inspiratie op te doen en bij te praten met interessante vakgenoten.

In een interactief programma geven Bram Moszkowicz en een aantal andere topsprekers hun visie op actuele wetgeving en jurisprudentie. Mis dit niet en kom 21 juni naar ‘De Landgoederij’ te Bunnik.

Altijd al meer willen weten over Bram Moszkowicz?

Voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz belicht verschillende onderwerpen vanuit de actualiteit rondom het strafrecht. Altijd al die ene vraag aan hem willen stellen? U kunt hem werkelijk alles vragen.

Workshops: voor ieder wat wils

De AVG, hoe nu verder? Eva de Vries, advocaat
Zowel online als offline worden door allerlei groeperingen gegevens verzameld. Inmiddels kent iedereen de Algemene Verordening Gegevens Bescherming, maar een jaar na inwerkingtreding is veel nog onduidelijk. Als juridische dienstverleners moeten wij daar natuurlijk ook van alles mee. Hoe we daarmee moeten omgaan komt in deze workshop aan bod.

Arbeidsrecht in de schijnwerperSjef de Laat, kantonrechter
Arbeidsrecht is altijd in beweging. In deze workshop hoort u wat de meest recente ontwikkelingen en veranderingen zijn. Op interactieve wijze wordt ingegaan op de meest recente jurisprudentie.

Programma

14.00 uur          Inloop
14.30 uur          Plenaire opening
15.00 uur          Workshops
16.00 uur          Bram Moszkowicz
17.00 uur          Borrel

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het event. De kosten voor niet NVRA-leden bedragen € 125,- vrij van BTW. Voor NVRA leden is de toegang gratis.
Er worden 2 p.e. punten toegekend voor deelname aan het event.

We zien u graag op 21 juni!

Aanmelden voor het event

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven