Ook in 2017: Verder specialiseren met praktijkgerichte en inspirerende leergangen!

Delen:

VULAEén nieuwe leergang, één vernieuwde leergang en zes succesvolle bestaande leergangen zoals u van ons gewend bent. Het nieuwe leergangen seizoen biedt u volop keuze om de diepte in te gaan en om uw academische kennis up-to-date te houden op verschillende rechtsgebieden. De nieuwe leergang Intellectueel Eigendomsrecht start op 6 maart en de vernieuwde leergang Arbeidsrecht, met drie werkcolleges juridische casussen op 26 januari. Op 16 mei start de leergang Grondslagen vennootschaps- en ondernemingsrecht, een gedegen basis voor elke ondernemingsrechtjurist.

Bekijk hier het overzicht met onze praktijkgerichte leergangen en schrijf u alvast in.

Nieuwe leergang Intellectueel Eigendomsrecht
Van bredere kennis tot strategisch toepassing in de praktijk

Op 6 maart start de nieuwe leergang Intellectueel Eigendomsrecht, onder leiding van prof. Martin Senftleben. Hoe worden intellectuele eigendomsrechten eigenlijk verkregen? Hoe worden deze rechten geëxploiteerd en gehandhaafd? Hoe ver strekt de bescherming en handhaving van intellectueel eigendom zich uit in de analoge en de digitale wereld? Deze en nog vele andere vragen worden tijdens de leergang behandeld. Na het volgen van de leergang heeft u overzicht over de verschillende intellectuele eigendomsrechten, maar ook inzicht in het strategische gebruik en het efficiënte beheer van deze rechten.

Prijs: € 1.990,- (geen btw) Opleidingspunten: 18 PO NOvA
Meer informatie en inschrijven

Leergang Arbeidsrecht VERNIEUWD
Met drie werkcolleges om juridische casussen te oefenen

Na het volgen van de leergang heeft u een compleet en actueel overzicht van de thema’s van het huidige arbeidsrecht. Ook bent u helemaal up-to-date op het gewijzigde ontslagrecht.

De leergang Arbeidsrecht staat onder leiding van prof. mr. E. Lutjens, hoogleraar pensioenrecht aan de Vrije Universiteit en prof. dr. mr. Willem Bouwens, hoogleraar sociaal recht en decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit.

Prijs: € 4.690,- (geen btw) Opleidingspunten: 49 PO NOvA
Meer informatie en inschrijven

Leergang Mergers & Acquisitions, Law, Finance, Skills

De zwaartepunten van deze unieke leergang zijn:

  • een gedegen, diepgaande juridische opleiding
  • gerichte aandacht voor corporate finance, tax, accounting en post merger integration
  • training onderhandelen en een oefenen in een Mootcourt.

De leergang staat onder leiding van: mr. Christiaan de Brauw (advocaat bij Allen & Overy LLP te Amsterdam), mr. Arne Grimme (advocaat en partner De Brauw Blackstone Westbroek te Amsterdam), mr. Leo Groothuis (advocaat bij NautaDutilh N.V. te Amsterdam),  mr. Herman Kaemingk (advocaat en partner Loyens & Loeff te Amsterdam), mr. Michiel Pannekoek (advocaat en partner bij Houthoff Buruma te Rotterdam), prof. mr. Wino van Veen (hoogleraar vennootschaps- en rechtspersonenrecht aan de VU, Special Counsel ondernemingsrecht bij Baker&McKenzie te Amsterdam) en mr. Egbert Vroom (advocaat en partner bij Stibbe B.V. te Amsterdam).

Prijs: € 5.590,- (geen btw) Opleidingspunten: 53 PO NOvA

De VU Law Academy en het Zuidas Instituut voor Financieel en Ondernemingsrecht aan de VU (ZIFO) werken samen in de opzet en organisatie van de leergang.

Meer informatie en inschrijven

Leergang Grondslagen vennootschaps- en ondernemingsrecht
Breng uw kennis op een scherp en actueel niveau

Wat is het rechtskarakter van een besluit? Hoe is het gesteld met de relatie tussen besluitvorming enerzijds en vertegenwoordiging anderzijds? Deze en nog veel meer vragen worden behandeld tijdens de leergang. Na het volgen van de leergang kunt u de basisleerstukken praktisch toepassen in onderhandelingen en procedures en juridische vragen en risico’s in een casus beter en sneller analyseren.

De leergang staat onder leiding van prof. mr. Jan Bernd Huizink, hoogleraar ondernemingsrecht aan de VU en zelfstandig juridisch adviseur.

Prijs: € 1.990,- (geen btw) Opleidingspunten: 18 PO NOvA

De leergang maakt deel uit van het opleidingsaanbod van het Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO).

Meer informatie en inschrijven

Alle Leergangen voorjaar 2017

U kunt op de site van de betreffende leergang een brochure downloaden.

Chris Jansen

Prof. mr. Chris Jansen (cursusleider: Leergang aanbestedingsrecht voor inkopers/juristen)

Haal u laatste opleidingspunten bij ons, klik hier voor het PO cursus programma van november en december 2016.

VULA VU logo 265x50 HR

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven