Ook Jones Day in beleggingspraktijk

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Quirine Eenhorst en Ate van IJlzinga Veenstra. Foto Jones Day

Advocaten timmeren steeds meer aan de weg met advies over beleggingsfondsen. Nadat AKD in januari aankondigde zijn beleggingsfondsenpraktijk in Luxemburg uit te breiden, start Jones Day in Amsterdam nu met een beleggingsfondsen- en vermogensbeheerpraktijk.

Daarvoor stappen Quirine Eenhorst en Ate van IJlzinga met hun team over van Clifford Chance naar Jones Day Amsterdam.  De focus van de nieuwe praktijk van Jones Day ligt onder meer op structureren en documenteren van beleggingsfondsen, joint ventures, club deals, managed accounts, vermogensbeheer-overeenkomsten en andere beleggingsstructuren. Naast de partners bestaat het team uit Marierose Kouwenberg, Manuel Manders en Harmen Wielens. Het nieuwe team begint op 1 maart.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top