Jones Day

Jones Day is wereldwijd een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 2,500 advocaten in 43 kantoren wereldwijd. Samen hebben wij één principe: One Firm Worldwide. Dit principe komt terug in onze manier van werken. Door het internationale karakter ligt de focus op grote, internationale zaken en werken we dus met grote, internationale cliënten. Als advocaat bij Jones Day werk je dan ook bijna dagelijks samen met collega’s van andere vestigingen over de hele wereld.

Jones Day is een zogenoemd full-servicekantoor, wat betekent dat wij advies kunnen geven op allerlei soorten rechtsgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fusies en overnames, arbeidsrecht, financieel recht en natuurlijk ook het klassieke procesrecht. De sfeer binnen kantoor Amsterdam is persoonlijk en gemoedelijk. Zo wordt er binnen kantoor veel samengewerkt tussen de afdelingen en maak je als beginnend advocaat op elk niveau direct onderdeel uit van het team.

Naast het werk is er ook voldoende tijd voor sociale activiteiten. Zo organiseren wij elk jaar een ski-trip, is er elke vrijdagmiddag een kantoorborrel en organiseren wij leuke evenementen met kantoor zoals een zomer- en winterfeest.

Als starter van Jones Day neem je deel aan de New Lawyers Academy, met als hoogtepunt een vierdaagse training op ons kantoor in Washington. Alle starters van Jones Day van over de hele wereld worden voor deze training naar Washington gevlogen en volgen dezelfde training. Een geweldige ervaring om opgenomen te worden in de cultuur van Jones Day, maar ook de gelegenheid om vrienden met je buitenlandse collega’s te worden.

Jones Day

Concertgebouwplein 20
1071 LN Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels intern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Jones Day

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Jones Day

Scroll naar boven