Op zoek naar goede klantcontacten waar je echt iets mee kan?

Delen:

Als advocaat kan je heel wat tijd en geld kwijt zijn aan het werven van nieuwe cliënten. Dit, terwijl jij je waarschijnlijk liever bezighoudt met hetgeen waar jij goed in bent. Wij van De Nationale Adviesbalie nemen je deze zorg graag uit handen. Helemaal in deze tijd, waarin mensen steeds meer online op zoek gaan naar de juiste specialist. Het samenbrengen van rechtszoekenden en specialisten is onze specialiteit. Veel van onze bezoekers hebben algemene vragen, die wij voor ze beantwoorden. Is er echter een advocaat nodig, dan brengen wij ze graag in contact met de juiste specialist bij hen in de buurt. Op dit moment hebben wij in ons netwerk ruimte voor nieuwe advocatenkantoren. Is dit interessant voor jouw kantoor?

250.000 bezoekers

Mensen die juridische hulp nodig hebben, gaan hiervoor op zoek op internet. Zij zoeken een betrouwbare partij die hen kan helpen met hun probleem. Bij deze zoektocht komen ze al snel terecht op één van de informatieve sites van De Nationale Adviesbalie. Ze zoeken hulp bij een scheiding, een ontslagzaak, een zakelijk conflict of een ander juridisch probleem. In totaal komen er zo’n 250.000 bezoekers per maand op onze websites. In het aantal bezoekers zit door al onze verbeteringen en ontwikkelingen in de sites al jaren een stijgende lijn.

Zichtbaar

Ga je met ons samenwerken, dan ben je op al onze websites goed zichtbaar met een eigen profiel. Hierdoor ben je ook goed te vinden via zoekmachines als Google. Daarnaast sturen wij de juiste klantcontacten naar je toe. Om de kwaliteit van deze klantcontacten te garanderen, filteren wij de juridische vragen van de mensen die bellen. Algemene vragen beantwoorden wij zelf. Is er echt juridische hulp nodig, is het belang groot genoeg en wil de klant echt een advocaat inschakelen, dan brengen wij hem/haar met jou in contact. Daarbij houden wij natuurlijk ook rekening met het rechtsgebied en de afstand. Je krijgt dus hoogwaardige leads doorgestuurd. Gemiddeld leidt 50% van deze klantcontacten tot een opdracht.

Resultaat

Kortom, Wij bieden je een samenwerking die gegarandeerd zaken oplevert en ervoor zorgt dat jouw kantoor beter gevonden wordt door toekomstige klanten. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen met een traditionele advertentie. Vaak is het maar afwachten of daar iets uit komt. Interesse? Bekijk onze website https://www.nab.nl/juridische-dienstverlener/ voor meer informatie of bel ons op 06- 21510567.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven