Oplossingen voor de moderne advocatuur

Delen:

ateq logoU, als advocaat of jurist, wilt steeds sneller, flexibeler en efficiënter werken. Binnen de huidige praktijk wordt het slimmer inzetten van taken steeds belangrijker, evenals samenwerking met specialisten.

Het nieuwe dicteren

Bij een nieuwe kijk op advocatuur past een nieuwe kijk op het creëren van documenten, spraakverwerking en dicteren. ‘Het nieuwe dicteren’ zorgt voor het optimaal inzetten van middelen en digitale infrastructuur om effectiever stukken te creëren en beheren. Digitaal dicteren helpt u bovendien te voldoen aan de nieuwe overheidswetgeving (KEI) met betrekking tot digitale dossiervorming- en toegang.

Toekomstbestendige oplossingen

Slimmer gebruik maken van tijd en doelgerichter werken voorkomt vertragingen en reduceert kosten, veroorzaakt door zelf typen. Onderzoek wijst al jaren uit dat dicteren vijf keer zo snel is als zelf typen. U bespaart kostbare tijd, creëert meerwaarde voor de cliënt en biedt meer onderscheidend vermogen. Door de betere taakverdeling kunt u zich blijven concentreren op uw kerntaken.

Ateq International: uw partner in dicteeroplossingen

Al sinds 2000 is Ateq een solide aanbieder van diverse A-merken, zoals Philips, Grundig en Nuance. Het verlenen van service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden onze klanten een snelle levering, ondersteuning, service en advies. Bovendien denken wij graag met u mee over (nieuwe) passende dicteeroplossingen voor uw organisatie. Daarnaast trainen wij uw medewerkers graag in het gebruik van dicteerapparatuur en -software. Op deze manier kunt u zo optimaal, efficiënt en makkelijk mogelijk gebruik maken van uw dicteeroplossingen.

Voor meer informatie ga naar ateq.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven