OSR’s unieke leiderschapsprogramma voor talentvolle advocates!

Ben jij een vrouwelijke advocaat, heb je minimaal zeven jaar ervaring bij een groot of middelgroot kantoor én heb je de ambitie om een volgende stap te zetten? Dan is het Women Leadership Programme (WLP) de juiste weg voor jou! Zet vol zelfvertrouwen de volgende stap in jouw carrière, gewapend met de kennis, vaardigheden en het (zelf-)inzicht dat je daarvoor nodig hebt.

OSR ontwikkelde dit unieke WLP alweer 20 jaar geleden in nauwe samenwerking met de grootste advocatenkantoren van Nederland en het is nog steeds relevant. Je volgt het intensieve programma met hooguit elf vakgenoten, zodat alle deelnemers in een kleine en veilige setting het maximale uit de opleiding en zichzelf kunnen halen. Na afloop ken je alle ins and outs van het spel van carrière maken in de juridische wereld en weet je hoe jij een krachtiger advocaat en leidinggevende wordt. Je leert hoe je jezelf binnen en buiten het kantoor moet positioneren en profileren en je kent de kneepjes van het bouwen van sterke netwerken en krachtig onderhandelen. Word een sterkere persoonlijkheid, zonder te verliezen wat jou zo uniek maakt.

“Het WLP heeft mijn verwachtingen zonder meer overtroffen; ik heb enorm veel geleerd. De docenten waren van topniveau, de openheid van alle deelnemers was uniek en de gehele organisatie was buitengewoon goed. Ik zou deze opleiding van harte aan iedereen aanbevelen!” ~ Oud-deelnemer WLP

De WLP-modules in een oogopslag

  • inleiding leiderschap & diversiteit
  • personal branding (NIEUW!)
  • persoonlijk leiderschap en ontwikkeling (VERNIEUWD!)
  • doelen bereiken door samenwerken en onderhandelen
  • overtuigend presenteren en imago building
  • visionair leiderschap

Onze beste docenten en trainers begeleiden je bij het ontwikkelen van jouw individuele leiderschapskracht. Eén van de nieuwe trainers binnen het Women Leadership Programma is Bernadette Deitmers, die al jaren deel uitmaakt van het Internationale programma. Over haar wordt gezegd:

Fijn mens, zeer praktisch gericht en heb meteen profijt van haar benadering. Ben na de intake al begonnen met de handvatten zoals door de docente aangereikt, op de 1e trainingsdag verdere doelen gesteld en dit zal nader aangevuld worden op de 2e trainingsdag in oktober. Aanpassingen die ik meteen heb doorgevoerd, heb ik meteen profijt van. Top!” ~ Oud-deelnemer WLP

Alle trainers zijn expert op hun specifieke terrein en vrouwelijke partners, die vaak eerder dit programma doorlopen hebben, vertellen op persoonlijke titel over hun loopbaan en ervaringen. Persoonlijke mentoren, stuk voor stuk boegbeelden in de advocatuur, helpen je om het ultieme uit het programma te halen. Wil je daarbij nog een een-op-eengesprek met een deskundige coach? Ook daar zorgen we voor! Til jouw al sterke vaardigheden naar een nog hoger niveau en maak van jouw minder sterke punten uitgesproken kwaliteiten.

“Wat ik geweldig vond aan dit platform is het netwerk dat het brengt om alles te bespreken wat je bezighoudt binnen een hele open en persoonlijke sfeer. Leontien is een geweldige coach die snel tot de kern doordringt zonder al te zweverige analyses – ontzettend fijn en waardevol om haar aan het begin en aan het eind erbij te hebben” ~ Oud-deelnemer WLP

Door het WLP te volgen, ben je verzekerd van een langlopend programma dat zijn waarde keer op keer bewezen heeft in de praktijk. Maar ook de beste opleiding kan altijd nog beter. Daarom start OSR het WLP dit jaar met een nieuwe én een verbeterde module.

NIEUW: Module personal branding
Een van de populairste onderdelen uit de WLP-module ‘Businessstrategie en marketing’ was personal branding. Vandaar dat we dit onderdeel verder uitwerkten en uitgebouwd hebben tot een module van één dag. Het doel van deze nieuwe module is het ontwikkelen van al die vaardigheden die je nodig hebt voor de commerciële kant van de advocatuur. Krijg inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en zakelijke profilering. Werk aan meer zelfkennis en zelfvertrouwen, zodat je succesvol kunt bouwen aan jouw relaties met cliënten en collega’s. En wel op zo’n manier dat deze past bij jouw persoonlijkheid.

NU NOG BETER: Module persoonlijk leiderschap

In deze module kan je het geleerde over personal branding verder uitbouwen. Het startpunt is een 360 graden-feedback over verschillende rollen ten opzichte van cliënten, juniors, peers en partners. Daarna ga je een aantal vaardigheden intensief trainen: begin with the end in mind, cirkel van invloed, roos van Leary en situationeel leidinggeven. Leer meer over jouw relatie met peers, partners en cliënten aan de hand van competentie versus vertrouwen, krachtenveldanalyse en het Johari-venster.

Het Women Leadership Programma heeft startgarantie en de eerstvolgende editie begint op 6 juni.

Breng jouw carrièredoelen een stap dichterbij en schrijf je nu in voor ons vernieuwde WLP!

—–Extra informatie—–

Sitelink: https://www.osr.nl/cursusaanbod/women-leadership-programme/?utm_medium=referral&utm_source=mr-online&utm_campaign=wlp

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven