Pan-Europese beleidsoplossingen voor rechtsstaatcrisis Polen: wat kun jij doen?

Zuzanna, Tekla, Elene en Anna zijn de oprichters van Our Rule of Law. In een video vertellen ze wat ORoL is, waar de rechtsstaatcrisis betrekking op heeft en wat jij als rechtenstudent kunt doen.

Delen:

“Wil jij actief worden naast je studie? Dat kan op meer manieren dan alleen bij een studievereniging!”, vertelt de rechtenfaculteit op Facebook. “Zuzanna, Tekla, Elene en Anna hebben samen met het mentorschap van professor John Morijn Our Rule of Law (@ourruleoflaw) opgericht, een project waarmee ze in hun eerste jaar zijn begonnen naar aanleiding van de aanhoudende rechtsstaatcrisis in Polen. Met ORoL werken ze aan het betrekken van jonge mensen bij het creëren van pan-Europese beleidsoplossingen voor de rechtsstaatcrisis, onder andere door het organiseren van evenementen (zoals de ORoL Academy).”
Bekijk de video waarin Zuzanna, Tekla, Elene en Anna vertellen over ORoL.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven