Partnerschap Rutgers & Posch en World Press Photo Foundation

Rutgers & Posch is per 1 maart de nieuwe partner van World Press Photo Foundation. Als nieuwe partner gaat Rutgers & Posch World Press Photo op alle mogelijke manieren juridisch ondersteunen bij haar activiteiten.

Delen:

Joumana El Zein Khoury, Executive Director van World Press Photo Foundation: “World Press Photo is verheugd om de komende twee jaar een partnership met Rutgers & Posch aan te gaan en een beroep te mogen doen op hun gerenommeerde en brede juridische expertise. De boutique opzet en de maatschappelijk betrokkenheid van Rutgers & Posch sluit goed aan bij de structuur en missie van onze non-profit organisatie.”

Inge de Laat, Managing Partner bij Rutgers & Posch: “Wij zijn blij met de samenwerking met World Press Photo Foundation. De World Press Photo Foundation sluit met haar impactvolle tentoonstellingen en de kansen die zij bieden aan talent perfect aan op de drie pijlers die wij hanteren in ons sponsorbeleid: investeren in de maatschappij, de volgende generatie en kunst en cultuur.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven