Rutgers & Posch

Eager to be different

Rutgers & Posch is een boutique advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Met ervaren advocaten staan we ondernemers, investeerders en financiers bij.

De nadruk van Rutgers & Posch ligt op de (internationale) corporate praktijk met een focus op corporate M&A, capital markets, litigation, employment & benefits alsmede finance en restructuring & insolvency.

Eager to be different

De combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet kenmerkt ons kantoor.  We hechten nog steeds veel waarde aan deze strategie, omdat het werkt voor onze advocaten en onze cliënten. We blijven specialistisch en hoogwaardig juridisch advies combineren met een toegankelijke en persoonlijke werkwijze, waarbij we steeds oog houden voor de ontwikkelingen in de markt

Rutgers & Posch student-stage

Wil jij student-stage lopen bij een specialistisch kantoor? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons 2 maanden. Naast goede begeleiding, doe je juridische ervaring op door mee te werken in de praktijk.

Werken bij Rutgers & Posch

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te werken bij Rutgers & Posch? Neem dan contact op met onze kantoordirecteur Merel van der Kamp  door een bericht te sturen naar: merel.vanderkamp@rutgersposch.com of kijk hier voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Rutgers & Posch

Herengracht 466
Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 20-50 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij Rutgers & Posch

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Rutgers & Posch

Scroll naar boven