Pascal Hulsegge en David Vrijbergen komende tijd aan het roer bij JPR Advocaten

Pascal Hulsegge en David Vrijbergen vormen sinds 1 juli 2021 het nieuwe dagelijks bestuur van JPR Advocaten. In het kader van continuïteit een gefaseerde opvolging dit keer: Hulsegge verlengt haar bestuurstermijn en Vrijbergen neemt het stokje over van Tian Herstel.

Delen:

Pascal Hulsegge en David Vrijbergen

De focus ligt op het voortzetten van de groei met aandacht voor nieuw talent. “JPR is een ruwe diamant”, meent Vrijbergen. “We hebben nog zoveel potentie.” Uiteraard blijven beide bestuursleden ook actief als respectievelijk arbeidsrechtadvocaat en advocaat ondernemings- en insolventierecht. Eerder dit jaar doopte JPR haar bezoeklocatie in Utrecht om tot een nieuwe vestiging met permanente bezetting. Hulsegge: “We zien in Utrecht een groeimarkt vol kansen en zijn volop op zoek naar nieuwe advocaten.” Het team maakte afgelopen jaren al een verjonging door. Collega’s gingen met pensioen, daar kwamen jonge advocaten voor terug. Want, meent Hulsegge: “Je krijgt hier de ruimte voor eigen initiatieven. Dat maakt ook dat er continu ontwikkelingen zijn in nieuwe rechtsgebieden.
Met diezelfde gedachte komen een Business Developer en Marketeer het team versterken. Niet alleen om ondernemers nog beter van dienst te zijn, ook om de eigen advocaten nog beter in hun kracht te zetten.

Doorgroeimogelijkheden bewezen

Want dat je met de nodige drive ver kan komen bij JPR bewijst Vrijbergen, meent het kantoor. Vrijbergen heeft altijd de ambitie gehad om advocaat te worden én, net als zijn vader, ondernemer. Met deze bestuurspositie lijkt hij de perfecte combinatie te hebben gevonden. In 2007 startte hij namelijk als student-stagiair bij JPR Advocaten om zo’n veertien jaar later door te groeien tot managing partner. Zijn filosofie luidt dan ook: “Het hoogst-haalbare is haalbaar. We nemen mensen aan met de gedachte erin te investeren.”

Cultuurbewakers

Daarbij selecteert JPR bewust op medewerkers met een zelfde arbeidsethos. “Wij werken in teams, overkoepelend aan de vestigingen”, licht Hulsegge toe. “Een nieuwe arbeidsrecht-advocaat versterkt dus het team Arbeidsrecht en niet specifiek een vestiging. Veel advocaten werken gedurende de week op verschillende locaties. Zo borgen wij onze cultuur.’’

Regionale betrokkenheid

Ook de maatschappelijke rol die JPR speelt blijft een belangrijk speerpunt. “We willen teruggeven aan de regio’s waar we werkzaam zijn,” stelt Vrijbergen. “Zodat ons werkgebied aantrekkelijk blijft voor ondernemers én voor de advocaten van de toekomst.” Zo is Vrijbergen nauw betrokken bij het ondernemersnetwerk in Doetinchem als lid van de raad van commissarissen bij De Graafschap. Hier is JPR Advocaten onder andere tenuesponsor van het G-team: het elftal voetballers met een beperking. Hulsegge is eveneens actief in Deventer als bestuurslid van MKB Deventer en VNO-NCW Stedendriehoek. Daarnaast is ze betrokken bij Moedige Dialoog Salland, FactorWerk, Deventer Economisch Perspectief en organiseert ze evenementen voor de businessclub van Go Ahead Eagles.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven