Plaats Je Bod – de veilingsite voor alle curatoren

Plaats Je Bod is een online veilinghuis, gespecialiseerd in het organiseren van faillissementsveilingen in de meest uiteenlopende branches. Opgericht in 2021 door een team van veilingexperts met meer dan 50 jaar ervaring in de veilingbranche. Plaats Je Bod hanteert het authentieke veilingkarakter door alleen veilingen te plaatsen met een dwingend karakter en, indien mogelijk, zonder minimumprijzen te werken. Wij geloven in het natuurlijke biedproces van een veiling.

Delen:

Plaats Je Bod plaatst Uw veiling snel online

Het doel van Plaats je Bod is er om voor opdrachtgevers elke veiling, van klein tot groot, snel en efficiënt online op onze eigen website (www.plaatsjebod.nl) te plaatsen. Hiermee kan U als curator gebruik maken van de diensten en daarmee een faillissement transparant afwikkelen.

Veilingopbrengsten direct op Uw faillissementsrekening

Plaats je Bod heeft het eigen PJB-Direct Systeem ontwikkeld. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat, zodra de veiling gesloten is en alle opbrengsten ontvangen zijn, de veilingopbrengstendirect naar de faillissementsrekening gaan. Geen gedoe met derdengeldrekeningen, dus veilig en snel.

Promotie in eigen hand

Zodra de veiling online staat, gaat de eigen marketingafdeling aan het werk om de veiling bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. De marketingafdeling gebruikt de digitale snelweg om de merkbekendheid online te vergroten en de doelgroep effectief te bereiken. Met een doordachte strategie worden oa Facebook, Instagram, LinkedIn, maar ook Marktplaats en vakgerichte brandportals gebruikt om een veelzijdige en krachtige onlinecampagne op te zetten. Er is, naast de onlinecampagnes, ook een eigen emaildatabase waar Plaats Je Bod met grote regelmaat de nieuwe veiling middels nieuwsbrieven bij alle kopers onder de aandacht brengt.

Uw veiling ook een succes?

Plaats Je Bod is in staat om ook Uw veilingen tot een succes te maken. Opdrachtgevers worden vanaf het begin kundig en onafhankelijk geadviseerd. Daarnaast vinden deze veilingmannen van Plaats Je Bod het ook gewoon heel leuk om veilingen voor U te organiseren. Voor meer informatie, stuur een email naar insolventies@plaatsjebod.nl

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven