Ploum viert 25-jarig bestaan

Ploum | Rotterdam Law Firm bestaat 25 jaar. Het kantoor dat in 1995 startte met zeven partners en één medewerker, heeft inmiddels een positie in de top 25 van grootste kantoren in Nederland verworven.

Delen:

Ploum viert 25-jarig bestaan
(Foto gemaakt op 14 januari, aan de start van dit jubileumjaar)

In de afgelopen 25 jaar is Ploum driemaal het snelst groeiende kantoor van Nederland geweest en het blijft groeien. “Groeien is nooit een doel op zich geweest”, zegt maatschapsvoorzitter en arbeidsrechtadvocaat Rutger Ploum. “Het heeft te maken met de uitbreiding van onze dienstverlening aan de klant en onze visie op hoe we met klanten willen samen werken. Om naast onze klanten te kunnen staan en hen als een juridische strateeg te adviseren moeten wij breder kunnen kijken, als een echte business partner. We werken daarom intern ook intensief samen in sectorgerichte teams, waarin verschillende specialismen samenkomen.”

Gedeelde waarden

In de loop der jaren zijn er tal van beslissingen genomen die voor de ontwikkeling van het kantoor belangrijk zijn geweest, waaronder de uitbreiding met nieuwe disciplines. Maar een van de belangrijkste beslissingen is geweest om met de medewerkers intensief in gesprek te gaan over de gemeenschappelijke waarden.Dat heeft veel duidelijkheid gecreëerd over wie we zijn en over wat we van elkaar mogen verwachten. En ook over waar we naartoe willen in de komende tien, vijftien jaar”, zegt Willem Leppink, partner IE-recht. “Je kunt je organisatiestructuur en interne organisatie steeds verder optimaliseren, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen. En als die betrokken zijn, sta je al 1-0 voor. Dat straal je uit naar je klanten. Zij voelen onze verbondenheid met hen en laten ons weten dat die magische ‘extra mile’ ook echt waargemaakt wordt.” Het geloof in gedeelde waarden wordt ook in de prijswinnende reclamecampagne van het kantoor tot uitdrukking gebracht.

Beloften waar blijven maken

“Eind 2019 waren wij volop bezig met het voorbereiden van allerlei activiteiten om dit lustrumjaar te vieren. Wij hebben door de coronamaatregelen al veel van de activiteiten voor medewerkers en klanten moeten afzeggen. De enige logische keuze, maar op een andere manier zullen we ervoor zorgen dat deze mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaat.”

Ploum bedankt iedereen – klanten en medewerkers – voor het vertrouwen in het kantoor gedurende de afgelopen 25 jaar. “Wij zullen er alles aan doen om onze beloften te blijven waarmaken. We zijn enorm geïnspireerd om de komende jaren met volle inzet verder te gaan.”, sluit Rutger Ploum af.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven