PO Deal All Inclusive: 12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor €1995,-

Delen:

“Het voelt als een snoepwinkel waar ik alles mag kiezen.”

 Diesfeldt Advocaten is een bekende naam in Alkmaar. De ouders van Liesbeth Diesfeldt hebben het kantoor in 1959 als advocatenechtpaar opgericht. Sinds 1991 zet Liesbeth, samen met haar zus Hanneke, de praktijk voort. Een warm kantoor met korte lijnen waar de menselijke factor echt telt.

Liesbeth heeft zich gespecialiseerd in (jeugd) strafrecht en slachtofferzaken. Haar cliënten verlaten de praktijk vaak met nieuwe moed en een glimlach op hun gezicht. Ze voelen zich begrepen en gehoord. Wederzijds vertrouwen en openheid werken mee naar het beste resultaat. Met daarnaast natuurlijk een goed doortimmerde zakelijke knowhow.

“Voorheen volgde ik hapsnap wat cursussen om mijnkennis op peil te houden, maar nu met de PO Deal maak ik voor het eerst mijn eigenopleidingsplan. Het voelt als een snoepwinkel waar ik alles mag kiezen. Het aanbod is veelzijdig met hele mooie cursussen. En de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Docenten maken de bijeenkomsten interactief. Er is altijd mogelijkheid om vragen te stellen. Ik voel me na zo’n sessie goed bijgespijkerd. Ook krijg ik alle naslagwerken mee naar huis. Dat zit allemaal in de deal.” 

PO Deal: 12 maanden zoveel cursussen volgen als u wilt voor € 1995,-

Met de PO Deal All Inclusive heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om onbeperkt juridische cursussen te volgen. U heeft keuze uit meer dan 200 cursussen die door ons georganiseerd worden, inclusief onze events en webinars. We werken alleen met de beste sprekers en zijn geaccrediteerd door organisaties als de NOvA, KNB, MfN, NOAB, NIVRE en meer. U kunt dus op een eenvoudige en flexibele manier uw PO-punten halen.

www.sdujuridischeopleidingen.nl/podeal

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven