Podcast SSR Meestervertellers – De festivalsnuiver blijft buiten schot

Delen:

De handel in cocaïne is net als andere soorten handel een kwestie van vraag en aanbod. Maar waarom pakken we de straatdealertjes en drugsbaronnen dan wel aan en blijft de hoogopgeleide festivalsnuiver buiten schot? Is ons gedoogbeleid ten opzichte van gebruik nog wel houdbaar?

In de podcast SSR Meestervertellers praat officier van justitie Bart Nitrauw met Daan Langkamp over hoe een ‘onschuldig’ lijntje snuiven op een feest of festival een geweldspiraal in stand houdt die al lang niet meer beperkt blijft tot alleen het drugsmilieu.

Op de hoogte blijven?
In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluister je ​ via ssr.nl/podcast​, Spotify, of via jouw podcast app. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

​​

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven