Podcast SSR Meestervertellers met Margreet Blaisse en Remco van Tooren

Delen:

Al negenenveertig afleveringen lang proberen we met onze podcast stof tot nadenken te bieden over zaken die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Voor deze 50e aflevering richten we de blik van buiten naar binnen: wat kunnen we als opleidingsinstituut van Rechtspraak en Openbaar Ministerie zélf bijdragen?

We vroegen Margreet Blaisse en Remco van Tooren, rector en conrector van SSR, om zonder voorbereiding naar de studio te komen en gaven ze een paar minuten voor opname een lijst met vragen. Over de plannen van SSR, maar ook over hun persoonlijke ervaringen.

Op de hoogte blijven?

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluister je ​ via ssr.nl/podcast​, Spotify, of via jouw podcast app. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven