Podcast SSR Meestervertellers over cybercrime

Ransomware, Encrochat, hacken, bitcoins en digitale bewijsvoering. Ook voor de rechtspraak is kennis over cybercrime geen overbodige luxe meer. Onder de naam ‘Plaats delict: internet’ publiceert SSR nieuwe afleveringen van de podcast SSR Meestervertellers met als thema cybercrime.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Podcast SSR Meestervertellers over cybercrime

Afleveringen

Cyber-expert Chris van ’t Hof (Tek Tok) praat met verschillende sprekers over de aanpak van internetcriminaliteit en de dilemma’s die daarbij komen kijken.

Brenno de Winter werd bekend als OV-chipkaart hackende onderzoeksjournalist, maar treedt tegenwoordig op als expert in rechtszaken. De Winter spreekt over digitale bewijsvoering:

Officier van justitie Jacqueline Bonnes is gespecialiseerd in cybercrime en geeft uitleg over de aanpak van ransomware:

Jan-Jaap Oerlemans, bijzonder hoogleraar inlichtingen en recht aan de Universiteit Utrecht, geeft tekst en uitleg over de zaak Encrochat:

Wytske van de Wagen is assistent professor criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en vertelt over hoe daders interacteren met de technologie:

Luister en abonneer

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via de bekende podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer u dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top