Podcast SSR Meestervertellers over dubbele petten in het fiscaal recht

Delen:

Is het normaal dat de meeste fiscale wetenschappers ook belangen hebben in de commerciële praktijk? Kunnen we dan wel een zuivere discussie voeren over Nederland als belastingparadijs?

In deze aflevering van SSR Meestervertellers vertelt Jan Vleggeert, hoogleraar belastingrecht aan de Universiteit Leiden, over waarom Nederland zo aantrekkelijk is voor multinationals. Een kwart van alle geldstromen binnen multinationals loopt immers via Nederland.

Op de hoogte blijven?

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluister je ​waar en wanneer je wilt via ssr.nl/podcast​, Spotify, of via jouw podcast app. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven