Podcastserie van Ploum over privacy

Ploum brengt een podcastserie over privacy uit. De eerste aflevering gaat over de door Ploum opgestelde vuistregel: verwerk de persoonsgegevens alleen als daar een in de wet vermelde grondslag voor is, en de tweede over de vuistregel: verzamel, gebruik of bewaar niet meer persoonsgegevens dan je nodig hebt. In totaal komen er zeven afleveringen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De advocaten Nina Witt en Anamika Wilbrink zijn de sprekers in de podcast. Zij hebben het over de basisprincipes van de AVG en geven praktische tips en tricks voor ondernemers. De afleveringen zijn via diverse podcast kanalen (zoals Spotify, Apple Podcasts en Overcast) te beluisteren.

Naar de podcasts.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top