Private-equitytak binnen M&A-praktijk Rutgers & Posch verder versterkt

Bas Mees en Joost Kuipers zijn samen gestart bij Rutgers & Posch. Ze komen over van Vriman M&A Lawyers. "De kennis en ervaring die zij meebrengen vormt een aanzienlijke versterking van de private-equitytak binnen de M&A-praktijk", aldus Rutgers & Posch.

Delen:

Bas Mees en Joost Kuipers

Bas Mees (41) is partner en is gespecialiseerd in mid-market M&A, private-equity- en venture-capitaltransacties. Hij brengt meer dan zestien jaar ervaring mee in de internationale M&A-praktijk. Hij was vanaf 2006 ruim tien jaar advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer, en vervolgens mede-oprichter en partner bij Vriman M&A Lawyers. Mees: “Het geeft veel energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan en de M&A-praktijk verder uit te bouwen binnen een kwalitatief hoogwaardig kantoor als Rutgers & Posch met een enthousiast en ambitieus team.”

Joost Kuipers (36) is een corporate M&A-advocaat die veel kennis van private equity met zich meebrengt. Kuipers zet de samenwerking met Mees voort en gaat bij Rutgers & Posch aan de slag als senior medewerker. Hij werkte hiervoor als advocaat bij onder andere Vriman en Stonewater.

Inge de Laat, Managing Partner van Rutgers & Posch: “Rutgers & Posch blijft haar positie in de markt versterken. De komst van Bas en Joost past binnen de ambitie van ons kantoor om onze slagkracht te vergroten in de mid-market M&A en private-equitytransacties en onze corporate-praktijk daarmee te versterken. Wij zijn dan ook erg verheugd met de komst van deze twee nieuwe collega’s. Beiden leveren met hun specialisatie een welkome bijdrage aan ons kantoor.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven