Radboud-studente Esmee Hardeman wint annotatiewedstrijd

Esmee Hardeman heeft de annotatiewedstrijd gewonnen van de Stichting Migratierecht Nederland.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto: Depositphotos-Ale-ks)

Esmee Hardeman is bezig met haar master Staats- en bestuursrecht aan Radboud Universiteit. In dat kader annoteerde ze voor Nederlands migratierecht “een uitspraak over het interstatelijk vertrouwensbeginsel bij overdrachten van asielverzoeken aan een andere EU-lidstaat en de onderzoeksplicht die de Nederlandse staat daarbij heeft”, zo lezen we op de site van de universiteit. In de jury zaten rechter Erna van Keken (rechtbank Noord Holland), hoogleraar Peter Rodrigues (Universiteit Leiden) en advocaat Marcel Reurs (Everaert advocaten).

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top