Rechter of officier van justitie voor een week? Het kan tijdens SummerCourt!

Delen:

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw de deuren. SummerCourt is hét jaarlijkse evenement in de zomer waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke macht.

Wanneer

Van maandag 3 t/m vrijdag 7 juli 2017.

Voor wie

Voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase. We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden een breed maatschappelijke blik.

Wil jij het werk van de officier en rechter, in samenwerking met (keten)partners, ervaren? Dan is dit je kans. Volg de lijnen van het recht en zie waar deze allemaal naartoe leiden.

Iets voor jou?

Wil jij ook een van de gewilde plekken in het team van SummerCourt 2017 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Je kan vanaf maandag 13 maart t/m zondag 16 april solliciteren voor SummerCourt 2017. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 15 t/m 19 mei. Ben je definitief geselecteerd? Dan word je op 15 juni verwacht bij de landelijke aftrap, genaamd SpringCourt in Utrecht. De SummerCourt week zelf vindt van 3 t/m 7 juli 2017 plaats.

Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl. Hier vind je alle informatie over SummerCourt en kun je je direct inschrijven. Ben jij erbij?

Sollicitatiewijze

Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature vóór 17 april en o.v.v. vacaturenummer OM-3403 via deze link.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven