Res Publica had dit jaar een digitale studiereis

Van 20 tot en met 24 april 2021 vond de traditionele Res Publica-studiereis plaats. In verband met de coronamaatregelen was de reis dit jaar digitaal.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het leuke van zo’n digitale reis is dat je in een paar dagen de hele wereld rond kunt. Op de website van de Leidse faculteit lezen we dat de leden van Res Publica, het Staats- en bestuursrechtelijk dispuut van de faculteit, afreisden naar onder andere Portugal, de Verenigde Staten en Singapore. Promovenda Joyce Esser gaf een lezing over de rol van de rechter in het Amerikaanse bestuursprocesrecht. Ook was er ruimte voor ontspanning. Zo was er een spelletjesavond en de cocktailworkshop.

Lees hier het complete verslag.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top