Rotterdam: geen reguliere scriptie, maar ‘Jonge Meesters’

Elf studenten van de master Privaatrecht | Commercieel Vermogensrecht en de master Aansprakelijkheid & Verzekering aan Erasmus School of Law schreven geen reguliere scriptie, maar namen deel aan het jaarlijkse scriptieboekproject ‘Jonge Meesters'. Op woensdag 15 juni 2022 presenteerden zij hun belangrijkste conclusies aan familie, vrienden en medewerkers van de universiteit. 

Delen:

De elf studenten verzorgden elk een hoofdstuk voor het boek dat later dit jaar verschijnt bij uitgeverij Boom Juridisch. De feestelijke presentatie vond volgens de Rotterdamse universiteit plaats “in een hybride vorm: de studenten, de begeleiders en een groot deel van de genodigden, waaronder hoogleraren en docenten van Erasmus School of Law, namen plaats op de campus, terwijl verschillende geïnteresseerden op afstand aan de bijeenkomst deelnamen. De studenten gaven ieder een minipresentatie over hun onderwerp, waarna ze vragen uit de zaal en van het digitale publiek kregen voorgeschoteld.”

De auteurs van dit jaar zijn Rebecca Bosch, Amber Lombardo, Willemijn Smit, Rogier Beets, Julia Schreuder, Sophie in ’t Veld, Joost van Beek, Tessa Verloop, Yvette Rijswijk, Rick Lichtenberg en Daan van Broeckhuijsen.

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven