Rotterdamse hoofddocent Menelaos Markakis wint prijs Europese Rekenkamer

Menelaos Markakis schreef een boek over Verantwoordingsplicht in de Economische en Monetaire Unie: Grondslagen, Beleid en Bestuur, en dat boek paste precies in het thema van de Europese Rekenkamer Awards 2022 voor onderzoek naar auditing in de publieke sector, namelijk: verantwoordelijkheidstekorten in de Europese Unie.

Delen:

beeld: Depositphotos

Op de website van de Rotterdamse universiteit is te lezen hoe de jury onder meer tot het oordeel van de prijs kwam: “De selectiecommissie, die unaniem was in haar besluit, merkte op dat Markakis’ boek ‘perfect voldoet aan alle criteria voor de prijs van dit jaar.’ Ze merkten ook op: ‘De uitstekende kwaliteit van de tekst en de originaliteit en relevantie van het onderliggende onderzoek rechtvaardigen volledig ons geven van de ‘Publicatieprijs’ aan Markakis’.” Lees hier het gehele bericht.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven