Rutger Ploum en Nick Hessels herbenoemd als bestuurders Ploum

Rutger Ploum (bestuursvoorzitter) en Nick Hessels (bestuurslid) zijn herbenoemd als bestuurders van Ploum voor de komende twee jaar. De nieuwe bestuurstermijn start op 1 januari 2022. Ploum en Hessels geven sinds 2016 leiding aan Ploum.

Delen:

Rutger Ploum en Nick Hessels

Rutger Ploum, bestuursvoorzitter: “Sinds die tijd is er gewerkt aan verdere uitbouw van expertises. Zo hebben we bouwrecht, douane, food, een merkengemachtigdenpraktijk en bank- en effectenrecht aan onze services toegevoegd om onze cliënten nog breder te kunnen adviseren. Hier was veel vraag naar en wij zijn geslaagd in een goede uitbreiding van ons dienstenportfolio. Die nieuwe praktijken hebben ook tot een verdere groei in het aantal professionals geleid. Er is daarnaast ruimte gecreëerd voor de volgende generatie, een proces waar we natuurlijk mee doorgaan.”

De ingezette koers leidde eerder dit jaar tot een plek in de top 5 van snelst groeiende advocatenkantoren over de periode 2017-2021, vertelt het kantoor. Ook won Ploum de afgelopen jaren twee prestigieuze prijzen voor de beste marketingcampagne voor de zakelijke- en arbeidsmarkt. In coronatijd is het kantoor goed op koers gebleven met een stijgende omzet tot gevolg en mooie rankings in de Legal500 en Chambers & Partners. Deze twee internationale onderzoeksinstituten vergelijken jaarlijks advocatenkantoren met elkaar op inhoud, kwaliteit en feedback van cliënten.

Ploum draait mee in de top van de Nederlandse juridische dienstverleners en wil dat bestendigen. “We zullen daarom de komende tijd blijven werken aan de ontwikkeling van kantoor waardoor we nog aantrekkelijker worden als business partner voor onze klanten en als werkgever.”

“Om voorop te lopen is, naast tech-innovaties om het werk efficiënter en effectiever te kunnen doen, oog voor de medewerker van morgen ontzettend belangrijk. Ons werk draait om mensen en menselijke relaties/interacties. Dan zijn bijvoorbeeld opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk en zakelijk vlak enorm belangrijk. Met onze slogan: ‘verstand van zaken is meer dan juridische kennis’ geven wij aan waar het voor ons om draait: het zijn van een echte partner voor onze cliënten. Meedenken voorbij de juridische grenzen, samen bouwen aan een goede strategie en daarmee de toekomst van onze cliënten. Dat is waar wij voor gaan en waar onze meerwaarde in zit.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven