Rutgers & Posch groeit verder door op litigation

Rutgers & Posch versterkt haar litigationpraktijk met de komst van twee senior associates. De komst van Tjoa en Rikkert volgt op eerdere aanstellingen bij het Amsterdamse kantoor, dat heeft uitgesproken uit te willen breiden op het internationale en nationale ondernemingsrecht en direct verwante praktijken.

Delen:

Bob Rikkert en Carlijn Tjoa

“We zijn erg blij met de komst van Carlijn en Bob”, zegt Inge de Laat, managing partner bij Rutgers & Posch.Hun expertise past perfect bij de focus die onze litigation praktijk heeft en we kijken ernaar uit deze praktijk samen met hen verder uit te bouwen.”

Carlijn Tjoa (35) versterkt per 1 december de afdeling Litigation als senior associate. Voorheen werkte Tjoa negen jaar bij advocatenkantoor Wijn & Stael. Bij Rutgers & Posch ligt de focus van Tjoa voornamelijk op corporate litigation. Daarnaast is Bob Rikkert (32) sinds 1 november jl. werkzaam als senior associate binnen het Litigation team van Rutgers & Posch. Eerder werkte Rikkert bij advocatenkantoor Boels Zanders. Bij Rutgers & Posch zal Rikkert zich richten op de brede litigation praktijk met een focus op Restructuring & Insolvency.

De aanstelling van Tjoa en Rikkert volgt op de eerdere versteviging bij Rutgers & Posch binnen de Litigation praktijk door het aantrekken van Rik Analbers als nieuwe partner.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven