Rutgers & Posch stelt twee ervaren advocaten aan

Rutgers & Posch verstevigt zijn positie binnen het internationale en nationale ondernemingsrecht en de direct gerelateerde rechtsgebieden met de aanstelling van de advocaten Qury van Vliet en Ilaha Muhseni.

Delen:

Ilaha Muhseni en Qury van Vliet

“De recent aangescherpte strategie en positionering van het kantoor, namelijk meer focus op corporate praktijken, maakt dat wij verder groeien binnen deze praktijken”, zegt Inge de Laat, managing partner bij Rutgers & Posch. “Met het aantrekken van twee ervaren advocaten gaat het kantoor door op die ingeslagen weg.”

Qury van Vliet (36) is advocaat Corporate/M&A en Capital Markets. Zij maakt de overstap van Loyens & Loeff, waar zij sinds begin 2011 werkzaam was als advocaat in de corporate praktijk. Tevens is zij werkzaam geweest bij Hogan & Lovells (Banking & Finance). Van Vliet heeft veel ervaring in de (internationale) corporate praktijk met een focus op jaarrekeningenrecht en capital markets.

Ilaha Muhseni (29) versterkt de afdeling arbeidsrecht. Ze begon haar carrière als docent arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2016 is zij werkzaam als advocaat in het arbeidsrecht.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven