Scheiden 2.0

Deze 10e editie in 2020, met als thema Scheiden 2.0, organiseert de vFAS samen met de SDU vanuit de professionele SDU-studio te Hilversum.

Delen:

Scheiden 2.0

Mede aan de hand van het in opdracht van de vFAS door Kantar uitgevoerde onderzoek onder in de afgelopen twee jaar gescheiden personen, blikken drie deskundigen terug op de afgelopen 10 jaar en geven hun visie op de toekomst. Na hun Flitslezingen vindt onder leiding van Iris Gündel een Ronde tafel-gesprek plaats over de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar m.b.t. de thema’s ‘kinderen, financiën en proces’ en over wat wij kunnen leren voor de toekomst. Hoe kunnen we scheidingen beter begeleiden en/of beter afwikkelen.

In de gekozen setting is het tijdens het symposium tevens mogelijk om met de sprekers live te chatten en/of uw vragen te stellen.
Debatteer mee met dr. Mariska Klein Velderman, mr. Alexander Labohm en prof. mr. Leon Verstappen tijdens dit jubileumcongres!

PROGRAMMA

14.00 uur – opening door Alexander Leuftink, voorzitter van de vFAS
14.10 uur – Flitslezing door Leon Verstappen
14.35 uur – Flitslezing door Mariska Klein Velderman
15.00 uur – Flitslezing door Alexander Labohm
15.20 uur – pauze
15.30 uur – Rondetafel gesprek
16.30 uur – afsluiting symposium

Nadere informatie en Inschrijven

Via deze link treft u nadere informatie over het vFAS-symposium aan.

Graag tot ziens in Den Haag op 10 september!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven