Schmidt Optiek, voor de nieuwste ontwikkeling in de optische industrie

Schmidt optiek staat sinds 1866 voor kwaliteit, service, gedegen vakmanschap en de plek waar u de nieuwste ontwikkelingen in de optische industrie kan vinden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Schmidt optiek staat sinds 1866 voor kwaliteit, service, gedegen vakmanschap en de plek waar u de nieuwste ontwikkelingen in de optische industrie kan vinden

U vindt bij ons de meest modieuze brillen en zonnebrillen van de grote en meest exclusieve (mode)merken. Naast deze collecties kunnen wij de gezondheid van uw oog beoordelen door een van onze optometristen en de aanpassing en controle van contactlenzen.

Vele mensen weten sinds jaar en dag de weg te vinden naar Schmidt optiek, sommigen met internationale en/of koninklijke allure. Niet voor niets voeren wij het predicaat ‘Hofleverancier’.

Schmidt Optiek levert merken als Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Dita, Thom Browne, Chanel, Tom Ford, Gucci, Balenciaga en nog vele anderen.

U bent van harte welkom om naar ons exclusieve assortiment te komen kijken in een van onze vestigingen. Dit kan ook online op onze webshop waar wij een exclusief geselecteerd assortiment zonnebrillen en custom made brillen aanbieden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een private shopping afspraak aan te vragen bij een van onze vestigingen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u dan in alle privacy genieten van onze uitgebreide service. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top