Sdu Arbeidsrecht Experience Online / 4 NOvA

Delen:

a

De ondernemer in zwaar weer

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen het arbeidsrecht. De invoer van de Wnra, de WAB en ook nog eens alle noodmaatregelen omtrent het coronavirus. De hoogste tijd dus voor een derde editie van de Arbeidsrecht Experience op 2 juli 2020. Het thema: De ondernemer in zwaar weer.

De Arbeidsrecht Experience is drie jaar geleden in het leven geroepen om Sdu OpMaat Arbeidsrecht+ te lanceren. Inmiddels is dit event uitgegroeid tot een belangrijk contactmoment voor alle arbeidsrechtspecialisten.

In verband met de situatie rondom corona vindt de Arbeidsrecht Experience dit jaar geheel online plaats, als een live webinar op donderdag 2 juli van 13.00 tot 15.00 uur, onder begeleiding van prof. mr. Evert Verhulp. Het thema is ‘De ondernemer in zwaar weer’, een onderwerp waar momenteel veel mensen mee te maken hebben.

Het programma

Voorafgaand aan het event krijgt u de gelegenheid om twee on demand webinars te volgen: ‘Wijzigen van Arbeidsovereenkomst’ en Reorginanisatie’, die ieder een uur duren. Uw vragen en casussen kunt u na de webinars insturen, waarvan een selectie zal worden besproken tijdens de live sessie op 2 juli.

Tijdens deze online ondemand webinars en live sessie op 2 juli bespreken topjuristen in het arbeidsrecht actuele thema’s zoals wijzigen van arbeidsvoorwaarden, reorganisatie, vergoedingen einde dienstverband en sociaal zekerheidsrecht en worden ingezonden vraagstukken en problemen van deelnemers eveneens behandeld en besproken. Tools uit Sdu OpMaat Arbeidsrecht+ maken dit online event extra waardevol voor uw praktijk en advieswerkzaamheden. Nieuwe abonnees van Sdu Opmaat Arbeidsrecht+ mogen gratis deelnemen. Bestaande abonnees krijgen 25% korting. Meld u nu aan voor dit event.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven