Simmons & Simmons Nederland schenkt deel van jaarwinst aan 10 goede doelen

Simmons & Simmons doet een schenking aan goede doelen die getroffen zijn door corona, bovenop de jaarlijkse donatie aan goede doelen. Alle nationale vestigingen hebben een eigen keuze gemaakt aan welke hulporganisaties een deel van de wereldwijde donatie ten goede zal komen.

Delen:

De organisaties waaraan Simmons & Simmons Nederland doneert zijn: UNICEF Nederland, Artsen zonder Grenzen Nederland en de stichtingen Support Casper, JINC, Movies that Matter, het Bio vakantieoord, Balsewa, De Droomboom, Dress for Success Amsterdam en Z!, de Amsterdamse straatkrant.

Managing partner Rene van Eldonk: “Hoewel het afgelopen jaar – ondanks de Covid-pandemie – in zakelijk opzicht voor ons een goed jaar is geweest, beseffen we maar al te goed dat dit niet voor iedereen het geval is geweest. Met het wegschenken van een deel van onze winst aan een tiental door ons zelf gekozen goede doelen, willen we onze dankbaarheid en waardering tot uitdrukking brengen voor het goede werk dat deze organisaties doen om de kwetsbare mensen in onze samenleving, onder wie kinderen, zieken, minima en dak- en thuislozen te ondersteunen in deze moeilijke tijden.”

Zowel in haar aanname- en personeelsbeleid als in de wereld buiten het kantoor zet Simmons & Simmons zich in voor de bevordering van diversiteit en inclusiviteit. Simmons & Simmons Nederland heeft een samenwerking met Legal Women waar jaarlijks aandacht wordt besteed aan internationale vrouwendag en is pro bono adviseur voor UNICEF Nederland en Artsen zonder Grenzen. Simmons & Simmons is door The Times voor de zesde keer opgenomen in de ‘Top 50 Employer for Women’ en staat voor het zevende jaar op rij in de ‘Top 30 Employer for Working Families’.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven