Smartwatches populairder door COVID-19

Delen:

De lockdown heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar smartwatches is toegenomen. Zo steeg het aantal verscheepte smartwatches in het eerste kwartaal van 2020 met maar liefst 20%. Dit komt waarschijnlijk doordat mensen in conditie willen blijven en veel meer zelfstandig moeten sporten. De sportscholen zijn lang dicht geweest en dat betekent dat men meer is gaan hardlopen. Hierbij komt een smartwatch erg goed van pas.

Garmin horloges

De smartwatches van Garmin zijn erg in trek. Vooral de Garmin Fenix en Garmin Venu. Garmin is van origine een fabrikant van GPS-apparaten, maar richt zich de afgelopen tijd op het op de de markt brengen van smartwatches, sporthorloges en activity trackers. De kennis en ervaring op het gebied van GPS zie je dan ook goed terug in de nauwkeurigheid van deze horloges.

Een gezonde lifestyle

Een smartwatch kan enorm bijdragen aan het verbeteren van je sportprestaties. Door je activiteiten te meten weet je bijvoorbeeld precies in welke tijd je de vorige keer met een hardloopsessie een bepaalde afstand aflegde. Dit motiveert je om elke keer je vorige sportsessie te overtreffen. Ook kan een smartwatch je helpen genoeg water te drinken en je voeding te meten. Op deze manier draagt een smartwatch bij aan een gezonde lifestyle en doordat er erg veel verschillende horlogebandjes te verkrijgen zijn, kan het tegelijkertijd dienen als modeaccessoire.

Tijdloos mode-item

Zoals al beschreven zijn er erg veel verschillende soorten horlogebanden te verkrijgen voor smartwatches. Hierdoor kun je relatief eenvoudig de look van het horloge aanpassen bij je outfit. Daarnaast kun je bij de meeste smartwatches het design van het schermpje aanpassen naar het klokje waar jij blij van wordt. Dit betekent dat de smartwatch een tijdloos mode-item is, waarvan je het uiterlijk kan aanpassen wanneer jij dat wilt.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven