Leergang sociaal zekerheidsrecht bij de VU: onontbeerlijke basiskennis

Sociaal Zekerheidsrecht is een specialistisch en snel veranderend vakgebied. Hoe houdt u als advocaat, arbeidsjurist of HRM/PZ specialist uw kennis up-to-date? En hoe past u die toe in de praktijk? In de leergang Sociaal zekerheidsrecht legt u de basis voor het effectief adviseren en vertegenwoordigen van cliënten in dit complexe domein.

Delen:

SOCIAAL ZEKERHEIDSRECHT BIJ DE VU: ONONTBEERLIJKE BASISKENNIS

Thema’s die tijdens de leergang Sociaal Zekerheidsrecht aan de orde komen zijn:
– Werkloosheidswet (WW)
– Ziektewet
– Arbeidsongeschiktheid
– Bestaansminimum en Gezondheid
– Europees en internationaal recht
– Handhaving en rechtsbescherming

Deze leergang is door de Raad erkend als basisopleiding sociaal zekerheidsrecht die toegang geeft tot de specialisatie sociaal zekerheidsrecht bij de Raad voor Rechtsbijstand.

De leergang is bedoeld voor advocaten en juristen met enige ervaring op het terrein van socialezekerheidsrecht. Ook paralegals kunnen zich inschrijven voor deze leergang. Met de kennis die zij in deze leergang opdoen kunnen zij door sociaal advocaten ingeschakeld worden bij het verlenen van rechtsbijstand.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar de site leergang Sociaal zekerheidsrecht

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven