Special Advocatie Magazine: Werken in de Advocatuur

Delen:

Wat vinden advocaten van hun werk? Zijn ze tevreden over hun inkomen? Wat vinden ze het belangrijkste in hun vak? Kijken ze vaak naar mogelijkheden om naar elders te verkassen, of voor zichzelf te beginnen? In de uitgave Werken in de Advocatuur – die afgelopen vrijdag zowel op papier als in digitale vorm is verschenen – besteden we ruim aandacht aan het onderzoek.

Organisatieadviesbureau Berenschot heeft in samenwerking met uitgever Sdu voor het derde achtereenvolgende jaar onderzoek gedaan naar deze en andere vragen over de arbeidsmarkt van advocaten Ruim tweehonderd advocaten hebben deelgenomen aan het uitgezette online onderzoek, waarvoor natuurlijk onze dank.

In de special verder aandacht voor tal van andere onderwerpen die te maken hebben met werken in de advocatuur. Een kleine greep uit de onderwerpen: de war for talent, de advocaat van de toekomst, Personal Assistents, een CEO van een Belgisch advocatenkantoor en het imago van grote kantoren.

Wilt u het tweede deel van het onderzoek in uw emailbox ontvangen, schrijf u hier in voor het Advocatie Magazine.

Redactie en uitgever van Advocatie wensen u veel leesplezier.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven