Specialisatieopleiding Aanbesteding & Schaarse rechten 2024

Specialisatieopleiding Aanbesteding & Schaarse rechten 2024 Annemarie Drahmann - Leiden Law Academy’s beste docent van 2023 - vertelt over de specialisatieopleiding Aanbesteding & Schaarse rechten 2024.

Delen:

“Uniek aan deze leergang is juist dat er weinig specifieke voorkennis nodig is. Of je nu werkt in het subsidie-, vergunningverlenings- of aanbestedingsrecht, iedereen komt vanuit zijn eigen specialisme in aanraking met het feit dat deze rechten niet onbeperkt worden verleend. Denk aan een maximaal aantal vergunningen voor rondvaartboten of slechts 1 persoon die de aanbestedingsopdracht kan uitvoeren. Zodoende is het hoofddoel van de cursus de verkokering te doorbreken. In eerdere jaren van de cursus was er een mooie mix van mensen met verschillende achtergronden, zowel privaat als publiek. Middels het delen van best practices leren we van en met elkaar, zowel van de verschillen als de overeenkomsten.” Ga voor het volledige interview naar onze website: www.paoleiden.nl.

Aanmelden voor de opleiding kan nog! Meer informatie is te vinden op de opleidingspagina.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven