Specialisatieopleiding Cybercrime & Cybersecurity 2024

Bent u op zoek naar diepgaande kennis over verschillende bedreigingen op cybersecuritygebied, daderkenmerken en de verantwoordelijkheden van bedrijven en overheidsinstanties? Deze onderwerpen staan op het programma van de specialisatieopleiding Cybercrime & Cybersecurity dat 1 maart 2024 van start gaat.

Delen:

Na het volgen van deze specialisatieopleiding beschikt u over de benodigde kennis van de verschillende bedreigingen op het gebied van cybercrime en cybersecurity. Nieuwe kennis en inzicht over de aanliggende wettelijke kaders en governance-modellen en handelingsperspectief over wat te doen als er een incident plaatsvindt.

Hoofddocenten(en):

  • mr. dr. ir. B.HM. Custers, hoogleraar Law and Data Science en afdelingshoofd van eLaw, centrum voor recht en digitale technologie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden;
  • mr. dr. B.W. Schermer, Chief Knowledge Officer Considerati en hoogleraar Privacy & Cybercrime bij eLaw, centrum voor recht en digitale technologie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden;
  • mr. dr. J.J. Oerlemans, bijzonder hoogleraar Inlichtingen en Recht, Universiteit Utrecht.

Cursusaanbod

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven