START JOU MEERDAAGSE JURIDISCHE (BASIS)OPLEIDING DIT NAJAAR BIJ OSR!

ORS is dé opleider in bijna twintig verschillende rechtsgebieden en wil jouw vertrouwde partner zijn bij de eerste én bij elke volgende stap in jouw carrière. Als marktleider bieden wij een groot aantal opleidingen, actualiteitencursussen, verdiepingscursussen en trainingen aan. Kies nu uit ons aanbod van inspirerende, meerdaagse (basis)opleidingen en trainingen die dit najaar van start gaan!

Delen:

Basisopleiding insolventierecht (3 lesdagen)

Zorg voor een gedegen juridische basis van het insolventierecht en leer hoe je procedures moet voorbereiden. Om adequaat te kunnen adviseren over insolventie(procedures) heb je ook de juiste bedrijfseconomische kennis nodig. Daarom staat een lesdag volledig in het teken van het leren interpreteren en beoordelen van bedrijfscijfers. Schrijf je snel in voor deze opleiding, want deze is zeer populair!

Basisopleiding algemeen bestuursrecht (3 lesdagen)

Bestuursrecht saai? Niet met onze bevlogen docenten! Laat hen jou wegwijs maken in de Algemene wet bestuursrecht. Na afloop van deze opleiding kan je analyseren, motiveren en adviseren over het materiële en formele bestuursrecht en ken je feilloos de weg in de Awb-bezwaarschriftprocedure. Je hebt geoefend met een casus uit de praktijk van de bestuursrechter en je weet hoe je effectief moet procederen.

Training effectief optreden ter zitting bij de bestuursrechter (2 lesdagen)

In slechts twee dagen jouw optreden tijdens zitting aantoonbaar verbeteren? Dat kan als je je inschrijft voor deze praktische training! Krijg onder leiding van een ervaren trainer inzicht in jouw gedrag en persoonlijke stijl. Doe je voordeel met de individuele feedback en praktische adviezen van een bestuursrechter. De volgende keer stap je gegarandeerd met meer zelfvertrouwen en met betere vaardigheden de zittingszaal binnen!

Compactcursus asiel (2 lesdagen)

Kies voor deze stoomcursus als je snel en efficiënt alle basics van het asielrecht wilt leren. Krijg inzicht in begrippen als (het toepassingsbereik van) bronnen in het vluchtelingen- en vreemdelingenrecht, gronden voor asiel en afwijzing en toetsing. De docenten nemen de belangrijkste arresten over zaken als opvolgende asielaanvraag, recht op opvang, medische noodsituatie en toegankelijkheid met je door. En wel op zo’n manier dat je het geleerde direct kunt toepassen in jouw asielzaken!

Basisopleiding arbeidsrecht (4 lesdagen)

Na afloop van deze opleiding weet je precies hoe je werknemers en werkgever kunt adviseren in arbeidsrechtelijke kwesties. Onze docenten nemen alle elementaire onderdelen van dit rechtsgebied met je door: van arbeidsovereenkomst tot ontslag en van ziekte tot re-integratie. Leer wanneer het verstandig is om naar de rechter te stappen en wanneer je beter kunt kiezen voor een alternatief traject. De laatste lesdag staat volledig in het teken van de praktijk van het ontslagrecht in en buiten rechte.

Basisopleiding huurrecht (4 lesdagen)

Wil jij cliënten gaan bijstaan bij huurrechtkwesties? Kies dan voor deze complete, door de Raad voor Rechtsbijstand erkende basisopleiding. In vier verschillende modules behandelen de docenten het huurrecht algemeen, huurrecht woonruimte en huurrecht bedrijfsruimte. De laatste lesdag is een praktijkdag, die volledig is gewijd aan het huurprijzenrecht, praktijkgerichte casuïstiek en actuele thema’s in het woonruimterecht.

Basiscursus verzekeringsrecht (2 lesdagen)

Dé kernvraag die speelt in alle verzekeringskwesties is of een voorval is gedekt onder een polis. Om zaken te kunnen behandelen namens een verzekeraar of verzekerde, heb je dus in de eerste plaats de juiste basale juridische kennis nodig. Daarbij moet je weten hoe je deze kennis vertaalt naar de praktijk. Dat leer je door te oefenen met meerdere casussen uit de praktijk. De docenten besteden in deze cursus ook ruim aandacht aan tactiek en strategie.

Bekijk volledig aanbod >

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven