Stemmig OndernemingsrechtDiner

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De stemmige neoclassicistische kerk De Duif in Amsterdam was 14 juni niet de locatie van een oecumenische viering, maar van alweer het elfde Ondernemingsrecht Diner. Thema van het door de redactie van het tijdschrift Ondernemingsrecht en CPO georganiseerde congres was ‘De onderneming onderzocht’. Nadat diverse sprekers hun licht over de verschillende soorten onderzoeken hadden laten schijnen, was het tijd voor borrel en diner (met tafelrede van Peter Wakkie). Fotograaf Chris van Houts − dol op kerken − legde iedereen van links naar rechts vast. Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top