Stephanie Horowitz (Clifford Chance) over energie van werken met anderen

Overstapper van de week is Stephanie Horowitz. Horowitz versterkt sinds 1 december als partner de Corporate- en M&A-praktijk van Clifford Chance. Ze is afkomstig van Allen & Overy.

Delen:

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Dank u wel! Clifford Chance heeft mij benaderd met de mogelijkheid om de ambitieuze corporate partnergroep in Amsterdam te versterken en daarmee bij te dragen aan de groei van het corporate team. Clifford Chance heeft een indrukwekkend trackrecord als je kijkt naar de overnames waar zij de afgelopen jaren bij betrokken zijn geweest en de clientèle die zij bedienen. Naast het werk is er ook veel aandacht voor andere belangrijke onderwerpen zoals ESG, diversity & inclusion en de bredere bijdrage aan de maatschappij. Ik wilde hier graag onderdeel van uitmaken.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen na 14 jaar?
Na 14 jaar heb je toch een sterke band met het kantoor en de mensen opgebouwd die niet makkelijk te verbreken is. Ik heb er lang en goed over nagedacht en vond het toch een kans die ik niet kon laten lopen. Nu de eerste maand erop zit kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik nog volledig achter mijn besluit sta en elke dag met veel plezier naar het werk ga.

Wat maakt de M&A-praktijk zo leuk?
Ik krijg veel energie van het werken met andere mensen en dat is bij uitstek wat je doet in de M&A-praktijk. Geen deal is hetzelfde, er is elke keer wel weer een nieuwe angle of uitdaging die je als team probeert op te lossen. Uiteindelijk is altijd het doel om beide partijen bij een overname gelukkig te maken en te werken naar een mooi onderhandelingsresultaat.

Wat wordt uw grootste uitdaging?
De markt is volop in beweging en dat biedt veel kansen en mogelijkheden. Een mooie tijd voor een M&A-partner. Tegelijkertijd is mijn gezin ook volop in beweging. Mijn echtgenoot heeft net zijn eigen advocatenkantoor geopend, onze tweeling gaat voor het eerst naar school en onze oudste haalt hopelijk binnenkort zijn eerste zwemdiploma! Kortom, een spannende tijd voor ons allemaal. Mijn persoonlijke uitdaging is om iedereen gezond en gelukkig te houden in combinatie met het uitbouwen van een florerende M&A-praktijk.

Welk beroep had u uitgeoefend als u niet voor de advocatuur gekozen had?
Reisleider! Ik vind het heerlijk om vakanties te organiseren, mij te verdiepen in de geschiedenis en cultuur van een ander land en daarin op te gaan.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven