Studenten helpen studenten vanuit hun rol in het huurteam van de rechtswinkel

Gemeente Leiden en universiteit gaan studenten scholen zodat zij hun rol in het huurteam nog beter kunnen invullen. Het huurteam is een samenwerking van de rechtswinkel en Urbannerdamg en het ondersteunt huurders wanneer ze problemen hebben met hun verhuurder.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“De samenwerking tussen de gemeente Leiden en de rechtenfaculteit binnen het huurteam is een mooi voorbeeld van hoe de Leidse kennisinstellingen hun knowhow inzetten voor onze inwoners, in dit geval mensen die een woning huren”, vertelt Fleur Spijker, wethouder wonen op de website van de Leidse universiteit. “Ook doet de rechtenfaculteit op haar beurt weer kennis op, die de studie ten goede komt. Extra bijzonder is dat de studenten, die het huurteam vormen, ook studenten helpen. Zij vormen een belangrijke doelgroep van het huurteam. Hiermee is sprake van een prachtige win-winsituatie, die prima past binnen het gemeentelijke programma Kennisstad van waaruit de gemeente deze wisselwerking stimuleert.” Lees het volledige artikel…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top