TeekensKarstens heeft er een notaris bij: Wilbert Mooren

Sinds 1 oktober 2021 heeft het Leidse kantoor TK er een notaris bij: Wilbert Mooren. Mooren geeft sinds 2019 leiding aan het team notarieel vastgoed. Daarnaast is hij onderdeel van het sectorteam vastgoed dat zich verdiept in - en voorsorteert op - actualiteiten.

Delen:

Mooren kijkt ernaar uit om deze nieuwe rol in te vullen. “Mijn keuze voor TK in 2019 heeft enerzijds te maken met de regio. Ik voel me hier thuis en wil hier dan ook graag mijn zakelijke en persoonlijke bijdrage leveren. Anderzijds de complete juridische dienstverlening van TK in het vastgoed. De combinatie met de advocatuur is voor mij erg belangrijk. We versterken elkaar en kunnen snel schakelen. Mijn specialisatie is het commercieel vastgoed en projectontwikkeling. We zijn betrokken bij diverse grotere nieuwbouwprojecten in de regio en ook daarbuiten, zoals op dit moment in Rotterdam. Dat wil ik graag verder uitbouwen. TK is een regionaal kantoor met landelijk bereik, waar kwaliteit en persoonlijke aanpak voorop staan. De cultuur van TK staat dicht bij mij: hands on, pragmatisch, no nonsense en collegiaal. Naast het verder uitbreiden van onze marktpositie richt ik me op de vakinhoudelijke begeleiding van ons vastgoedpraktijkteam.”

Mooren is gespecialiseerd in het brede terrein van de commerciële vastgoedpraktijk met als focus projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Hij adviseert grote en middelgrote (vastgoed)ondernemingen, beleggers en particulieren op alle rechtsgebieden in zijn praktijk, waaronder splitsingen in appartementsrechten, omzet- en overdrachtsbelasting en executoriale verkopen van registergoederen. Hij is aangesloten bij de Vereniging Vastgoed Juristen.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven