This is UU: Een week om studenten welkom (terug) te heten

Tijdens de coronapandemie was het voor studenten moeilijk om in contact te blijven met de universiteit, studentenorganisaties en met elkaar. Daarom heeft de UU besloten een herintroductieweek te organiseren van dinsdag 19 t/m donderdag 21 april: This Is UU-Week.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens de This Is UU-Week kunnen studenten allerlei leuke activiteiten doen op het gebied van sport, cultuur en kennis. Overdag kun je al UU-student bijvoorbeeld meedoen aan student walks in de stad, pub quizzes per faculteit, sportactiviteiten bij Olympos en workshops en open repetities bij Parnassos. ‘s Avonds kun je deelnemen aan open-leden avonden en feesten bij studentenorganisaties.

Meer weten? Kijk hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top