In toga over de grachten tijdens Canal Parade

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Chris van Houts

Met witte in plaats van roze beffen was de togaboot wat minder kleurrijk dan vorig jaar, maar de stemming zat er niet minder goed in. Zo’n zestig advocaten voeren 5 augustus mee tijdens de Pride Canal Parade. Afkomstig uit het hele land, uit allerlei rechtsgebieden, van kleine en grote kantoren. Onder het motto ‘Niemand vogelvrij, iedereen zo vrij als een vogel’ werd aandacht gevraagd voor het feit dat homoseksualiteit in 77 landen strafbaar is. Er was een podium voor vluchtelingen die in hun land actief waren in de homobeweging, maar ook trad een aantal (paal)dansers op. Mr.-fotograaf Chris van Houts monsterde aan om iedereen van links naar rechts vast te leggen. Alle foto’s plus bijschriften staan op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top