Transition needs NEW legal thinking

Delen:

Op 4 juli houdt oud-premier en hoogleraar aan onze universiteit prof. Jan Peter Balkenende een voordracht over de opgaven van de 21e eeuw en daagt ons uit om na te denken over: NEW legal thinking. Samen met verschillende young professional organisaties en start-ups uit Rotterdam verkent hij in een lezing de grote actuele thema’s en wat er voor nodig is om die aan te pakken en op te lossen.

U bent uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn en mee te praten.

Want wat is bijvoorbeeld het gevolg van de verschuiving naar een digitale samenleving? Hoe betaalbaar is de energietransitie? Hoe machtig mogen ‘superpowers’ zijn? Welke invloed heeft technologie op onze werkgelegenheid? En hebben wij hier invloed op?

De derde industriële revolutie is aanstaande: de energierevolutie valt samen met de immense doorbraak op het gebied van informatietechnologie. Kaders en perspectieven veranderen snel en moeten opnieuw worden bediscussieerd. Met een open blik. Een transitie vraagt nu eenmaal om andere wetten en afspraken. Een re-design van ons Legal Framework.

En: NEW legal thinking.

Programma

19.30u     Inloop en kennismaken
20.00u     Lezing: Transition needs NEW legal thinking – prof. Jan Peter Balkenende
20.50u     Panel discussie met young professionals en start-ups en interactie zaal
21:30u     Uitsmijter
21:45u     Borrel en gelegenheid tot netwerken
22:30u     Einde bijeenkomst

We zien er naar uit u te mogen begroeten op 4 juli. Meld u op tijd aan. De zaal kent een gelimiteerd aantal stoelen.

Meld u direct aan >

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven