Trendreport: kies deze zomer voor een grote tas

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Trendreport: kies deze zomer voor een grote tas

Waren jarenlang de kleine (heup)tasjes een hit, hang die maar aan de wilgen want de XXL tas komt eraan. Op de catwalk zijn ze al gesignaleerd en dan weet je dat er in het straatbeeld mogelijk één X vanaf gaat, maar dat een grote tas een must is deze zomer. 

Met groot bedoelen we groot. Het Britse toplabel Ted Baker grossiert onder meer in shoppers die er zijn mogen. Ruim, fris van kleur en van een hoge kwaliteit. Met deze Ted Baker tas wil je deze zomer gezien worden. Zelfs de laptop past erin, dus wat let je om deze ook mee naar kantoor te nemen.

Er is bovendien een Ted Baker reistas van PU-materiaal, met een flinke inhoud waarvan je misschien denkt dat je daar mee op reis moet. Het is inderdaad een handige tas voor een weekendje weg, maar zeiden we niet dat de XLtas het gaat maken? Dan is deze tas ook voor dagelijks gebruik helemaal zo gek nog niet. Draag hem aan de schouderband en stel deze zo af dat de tas mooi onder je bovenarm geklemd hangt. Spot on!

De zomer door met een grote Tommy Hilfiger rugzak

Tommy Hilfiger pakt deze zomer uit met rugzakken in alle mogelijke formaten en met die typische diepblauwe Hilfiger kleur, opgefrist met de rood-witte band. Zo ga je stijlvol de zomer door. Of je deze nu in de hand draagt, over je schouder of op de rug doet er niet toe. De Tommy Hilfiger rugzak is een klassieker die altijd overal bijpast. Of er ook grote zijn? Absoluut. Inclusief een vak voor laptop en tablet.

Kies voor een duurzame of vegan handtas

Wie liever een ruime handtas draagt, en eveneens voor de kleur blauw gaat, zal verrast worden door de bijzondere kleur blauw van de canvas handtas van MYOMY. De naam: My Philip Bag Business. Een tas die opvalt door zijn kleur en je werkdag een oppepper geeft. Er past een 15 inch laptop in en bovendien is deze tas gemaakt van gerecyclede petflessen. Een duurzaam exemplaar dus.

Een andere opvallende zomerse handtas is de Inyati Inita. Een vegan tas met een opvallend handvat in een cognac kleur. De tas is er in zwart, roze, lichtblauw en okergeel. Kies je favoriet. Deze tas is stijlvol en vrolijk en past bij zowel een klassieke als sportieve outfit. Voor naar het werk en in de vrijetijd dus heel geschikt. Laat de zon maar komen!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl