Turnaround Advocaten en Smink Advocaten werken vanaf 1 januari 2020 samen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
191219_turnDepositphotos_190283998_s-2019

Turnaround Advocaten uit Best en Smink Advocaten uit Amersfoort gaan met ingang van 1 januari 2020 samenwerken. Door de samenwerking is de combinatie beter in staat om het mkb op het gebied van insolventie- en ondernemingsrecht te bedienen en faillissementen te behandelen.

Smink Advocaten zal vanaf 1 januari 2020, met behoud van haar juridische en economische zelfstandigheid, verder gaan onder de gemeenschappelijke naam Turnaround Advocaten. René en Bart Smink zijn als advocaat en curator werkzaam binnen de vestiging Amersfoort.

Door de verbreding van de praktijk in de arrondissementen van de Rechtbank Oost-Brabant en de Rechtbank Midden-Nederland, en de groei van het kantoor, kan Turnaround Advocaten zich vanuit twee vestigingen als nichekantoor nog verder toeleggen op de behandeling van faillissementen als curator. Maar ook op het geven van advies op het gebied van faillissements- en ondernemingsrecht, het voeren van procedures op dat gebied en begeleiding bij doorstarts en overnames voor het mkb.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top