Twee nieuwe managing partners voor Wijn & Stael

Per 1 januari 2022 zijn Else Loes Pasma en Patricia Kleijn benoemd tot managing partner van Wijn & Stael Advocaten N.V.. Hiermee volgen zij Humphrey Lakens en Remco Vermaire op. Wijn & Stael is er trots op dat het team van managing partners uit twee vrouwen bestaat.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Patricia Kleijn en Else Loes Pasma

“Naast het helpen van onze cliënten bij hun juridische vraagstukken willen wij samen met onze collega’s onze tijd, energie en creativiteit inzetten om onszelf zowel op juridisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast zullen wij als kantoor veel aandacht besteden aan thema’s zoals maatschappelijke betrokkenheid, diversiteit en duurzaamheid. Wij kijken ernaar uit om samen met onze professionele staf, partners en medewerkers verder te bouwen aan ons mooie kantoor,” aldus Pasma en Kleijn.

Pasma is sinds 1993 advocaat en werkt sinds 1999 bij Wijn & Stael. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Kleijn is sinds 1999 aan het kantoor verbonden en is gespecialiseerd in vastgoed & overheid.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top