Twee nieuwe managing partners voor Wijn & Stael

Per 1 januari 2022 zijn Else Loes Pasma en Patricia Kleijn benoemd tot managing partner van Wijn & Stael Advocaten N.V.. Hiermee volgen zij Humphrey Lakens en Remco Vermaire op. Wijn & Stael is er trots op dat het team van managing partners uit twee vrouwen bestaat.

Delen:

Patricia Kleijn en Else Loes Pasma

“Naast het helpen van onze cliënten bij hun juridische vraagstukken willen wij samen met onze collega’s onze tijd, energie en creativiteit inzetten om onszelf zowel op juridisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast zullen wij als kantoor veel aandacht besteden aan thema’s zoals maatschappelijke betrokkenheid, diversiteit en duurzaamheid. Wij kijken ernaar uit om samen met onze professionele staf, partners en medewerkers verder te bouwen aan ons mooie kantoor,” aldus Pasma en Kleijn.

Pasma is sinds 1993 advocaat en werkt sinds 1999 bij Wijn & Stael. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Kleijn is sinds 1999 aan het kantoor verbonden en is gespecialiseerd in vastgoed & overheid.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven